با همکاری مشترک انجمن علوم و فناوری‌های شیمیایی ایران
روش استخراج فاز پارچه تقویت شده با گرافن جهت تعیین اکراتوکسین در مواد غذایی

آیدا عصمتی ارزه علیا؛ جواد فیضی

دوره 9، شماره 2 ، مهر 1401، ، صفحه 104-112

https://doi.org/10.30473/ijac.2023.66586.1255

چکیده
  در این مطالعه یک روش جدید میکرواستخراج بر پایه جاذب، جهت استخراج سریع اکراتوکسین از نمونه‌های غذایی توسعه پیدا کرد. این روش بر پایه استخراج فاز پارچه تقویت شده با گرافن، سپس اندازه‌گیری اکراتوکسین با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا مجهز به آشکارساز فلورسانس بود. جداسازی کروماتوگرافی روی ستون C18 با فاز متحرک آب: استونیتریل: استیک ...  بیشتر